Saturday, June 28, 2008

Haru-biru

Minta maaf kepada semua rakan2, pelanggan setia dan pengunjung blog ini.Lama dah tak update blog sy. Ada saje masalahnya daripada talian tmnet tukar ke streamyx dan skrg celcom broadband. Ceritanya camni dgn talian tmnet susah utk upload gambar asyik terputus je kat kaw sy cuma dpt 41.6kbps. Tukar kpd stremyx seronoknya bkn kepalang laju je...tup2 dpt guna dlm 2 bulan lepas tu asyik x de je sambungan..bila report rupa2nya kabel asyik kena curi..x boleh jd le sbb bil tetap kena byr. Skrg ni dah bertukar wireless...

No comments:

Featured Post

CREAM PUFF..sedapnye..